Referentie van directrice van Stichting Vivendi Astrid Nijssen

“Niet alleen met het resultaat zijn we blij, maar ook met de samenwerking! Door Denise haar positieve open houding en haar gerichte vragen wist ze de juiste toon te vinden in de documentaire. Waardoor het verhaal duidelijk werd en de emotie overkwam. Denise werkt met passie en dat werkt aanstekelijk!” – Astrid Nijssen

Opnamen eerste documentaire afgerond

Van 21 september tot en met 24 september was ik in Frankrijk om een grote droom te verwezenlijken: het maken van mijn eerste documentaire.

Ik was daar samen met zo’n 30 ouders die allemaal hun kind hebben verloren. Tijdens deze dagen zag ik heel veel tranen, rouw en pijn, maar ook heel veel liefde, verbinding en moed. Het is ontzettend mooi en hartverwarmend om mensen op deze intieme momenten te mogen filmen en interviewen.Door de openheid en kwetsbaarheid van deze ouders, in combinatie met het inzetten van mijn eigen vaardigheden wat betreft het maken van reportages en ervaringen met verlies, wil ik het verhaal van deze moedige ouders integer en krachtig in woord en beeld vertellen.

Momenteel ben ik bezig met de eindmontage van deze documentaire, die op vrijdag 2 november in première gaat en kort daarna online wordt gepubliceerd.