Nieuwe baan bij Talpa TV

Per 1 februari 2019 ben ik werkzaam bij Talpa TV. Ik ga aan de slag als crossmediaal journalist en redacteur bij het televisieprogramma ‘Hart van Nederland’ dat tweemaal per dag live wordt uitgezonden op SBS 6.

 

Trailer documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’ online

Hieronder is de trailer van de documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’ te bekijken.

Nieuw seizoen ‘Wij zijn Nijmegen’ van start

Vandaag zijn de opnamen van het vierde seizoen van het online televisieprogramma van de gemeente Nijmegen ‘Wij zijn Nijmegen’ begonnen. Sinds 2016 ben ik redacteur, presentatrice en verslaggeefster van deze maandelijkse reportages waarbij verbinding, bijzondere initiatieven en samenwerken centraal staat.

Laatste opnamen voor documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’

Vandaag vonden de laatste opnamen voor de documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’ plaats. Tijdens deze draaidag in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis werd onder andere kinderarts-neonatoloog Marije Hogeveen geïnterviewd. Ook Physician Assistant Milou van Ingen kwam aan het woord.

 

 

Première ‘Ieder kind verdient een naam’ op zondag 17 februari in LUX

De documentaire Ieder kind verdient een naam gaat op zondag 17 februari in première in filmhuis en cultureel podium LUX Nijmegen. Graag wil ik LUX hartelijk bedanken voor het enthousiasme, de medewerking en het beschikbaar stellen van de zaal.

De voorstelling begint om 12.00 uur en is voor genodigden en geïnteresseerden. Mocht je graag bij de première aanwezig willen zijn, stuur dan een mail naar denise@deniseeigenbrood.nl.