Videografie

Videografie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet, zowel voor commerciële, journalistieke als persoonlijke producties. Variërend van een bruiloft tot een afscheid en van een evenement tot bedrijfsvideo. Voor elke bijzondere, speciale, nieuwswaardige of memorabele gebeurtenis die u terug wilt kunnen zien is er een videoproductie mogelijk, zowel in binnen- als buitenland. Dit kan enkel in beeld als in woord en beeld, bijvoorbeeld met een voice-over of een interview. Deze visuele herinneringen kan ik van begin tot eind voor u produceren.

Voor interesse, meer informatie en/of het plannen van een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen via het contactformulier, mailen naar info@deniseeigenbrood.nl of bellen naar +31 651128916.

Werkwijze

Als videograaf stel ik de wens van de opdrachtgever altijd voorop, de uiteindelijke productie moet naadloos aansluiten bij de vooraf besproken kaders en naar volle tevredenheid zijn. Kernwaarden van elke video die ik maak zijn nauwkeurigheid, professionaliteit, transparante communicatie en integriteit.

Door een combinatie van opleidingen en jarenlange werkervaring als crossmediaal journalist beheers ik de benodigde vaardigheden, ervaringen en kennis voor het produceren van een video op maat.